Kiegészítők

Rácsos nézet:
Gyorsnézet

Babel polc - Több szín | Darabos

(0)
7 000Ft

Már önmagában is szenzációs akár dekorációnak is Babel polcunk. Remekül illeszkedik otthonodba, de az irodába, üzlethelyiségekben is példásan megállja a helyét. Számtalan színben rendelhető, melyeket tetszés szerint kombinálhatsz. Remek tárolóhelyet biztosít nem csupán a könyvek, de a különböző dekorációs tárgyak számára is. Termék méretei:sz..

Gyorsnézet

Könyvespolc - Több szín | 45

(0)
39 400Ft

Keresd könyvespolcainkat, melyeket tetszés szerint kombinálhatsz. Remek tárolóhelyet biztosít nem csupán a könyvek, de a különböző dekorációs tárgyak számára is. San remo és canterbury.Termék méretei:szél/mag/mély : 45 x 203 x 37 cm..

Gyorsnézet

Könyvespolc - Több szín | 80

(0)
49 600Ft

Keresd könyvespolcainkat, melyeket tetszés szerint kombinálhatsz. Remek tárolóhelyet biztosít nem csupán a könyvek, de a különböző dekorációs tárgyak számára is. San remo és canterbury színben elérhető.Termék méretei:szél/mag/mély : 80 x 203 x 37 cm..

Gyorsnézet

Könyvespolc - Több szín | 80

(0)
39 600Ft

Keresd könyvespolcainkat, melyeket tetszés szerint kombinálhatsz. Remek tárolóhelyet biztosít nem csupán a könyvek, de a különböző dekorációs tárgyak számára is. Termék méretei:szél/mag/mély : 80 x 197 x 25 cm..

Gyorsnézet

Lengőpolc - Több szín | Több méret

(0)
9 200Ft

Már önmagában is szenzációs lengőpolcunk. Remekül illeszkedik otthonodba, de akár irodában, üzlethelyiségekben is példásan megállja a helyét. Több színben és két méretben rendelhető. Remek tárolóhelyet biztosít nem csupán a könyvek, de a különböző dekorációs tárgyak számára is. Termék méretei:mag/szél/mély : 3,8 x 120 x 20 cmmag/szél/mély : 3..

Gyorsnézet

Royal 16 elemes bútorcsalád - Falipolc elem | 135

(0)
13 300Ft

A Royal elemes bútorcsalád a funkcionalitás, a rugalmasság és a stílus tökéletes kombinációja. Bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. Fedezd fel a Royal elemes bútorcsaládot, és alakítsd át otthonod egy elegáns és kényelmes környezetté. A termék san remo színben elérhető.16-féle elem közül tetszés szerint rendezheted be nappalidat, hálószobá..

Gyorsnézet

Royal 7 elemes bútorcsalád - Nyitott polcos elem | 52

(0)
42 000Ft

Remek lehetőségek, szabadon kombinálható, összeillő bútordarabok saját igényeid szerint elrendezve. Nem kell kompromisszumot kötnöd, rendeld kizárólag a számodra szükséges darabokat. 16 egymással harmonizáló elem közül tetszés szerint rendezheted be nappalidat, hálószobádat, de akár a gyerekszobát is. Számos elképzelés könnyen megvalósítható, akár ..

Gyorsnézet

Térelválasztó - Több szín

(0)
54 000Ft

Térelválasztó polcaink segítségével könnyedén többfunkcióssá tudod varázsolni az adott helyiséget. Alakíts ki dolgozó vagy olvasósarkot vagy akár játszórészt a gyerekeknek. 18 mm-es laminált bútorlapból készül, összeszerelt állapotban forgalmazzuk.Termék méretei:mag/szél/mély : 180 x 100 x 35 cm..

Gyorsnézet

Vegas 5 - Elemes bútorcsalád | Fali polc elem | 150

(0)
11 200Ft

Fedezd fel a Vegas elemes bútorcsalád 150-es fali polc elemét, amely praktikus és stílusos megoldást kínál a tárgyak és dekorációk tárolására. A termék matt sötétszürke színben elérhető.AZ AZONOS MÉLYSÉGŰ ELEMEK KIZÁRÓLAG A FOTÓKON LÁTHATÓ MÓDON HELYEZHETŐEK EL EGYMÁS MELLETT, UGYANIS AZ AJTÓKON LÉVŐ BETÉT AKADÁLYOZZA AZ AJTÓK NYITÁSÁT. Ter..

Gyorsnézet

Vegas 6 - Elemes bútorcsalád | Nyitott polc elem | 60

(0)
44 800Ft

Fedezd fel a Vegas elemes bútorcsalád 60-as nyitott polc elemét, amely stílusos és funkcionális megoldást kínál a tárgyak és könyvek tárolására. A bútortest színe matt sötétszürke, a betét színe választható: artisan tölgy, san remo és magasfényű fehér.LED világítás külön rendelhető hozzá.AZ AZONOS MÉLYSÉGŰ ELEMEK KIZÁRÓLAG A FOTÓKON LÁTHATÓ ..

Gyorsnézet

Vegas polc 3 - Több szín | ABS élzárás

(0)
34 000Ft

A Vegas 3 falipolc 18 mm-es laminált bútorlapból készül, ABS élzárással ellátva. A termék készre szerelten kerül kiszállításra. Több színben rendelhető.A képernyőn megjelenített színek eltérhetnek a valódi színárnyalatoktól a képernyő beállításai és felbontása miatt.Termék méretei: Mag/szél/mély : 90 x 78 x 25 cm..

Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)