Székek

Rácsos nézet:
Gyorsnézet

Adél szék - Több szín | Műbőr szövet | Króm láb

(0)
35 300Ft

A modern konyha tökéletes eleme az Adél szék. Műbőr kárpitozásának köszönhetően praktikus, könnyen tisztítható. A krómozott fém lábaknak köszönhetően stabil ülőalkalmatosság. Termék méretei:ülőlap szélesség: 44 cmülőlap mélység: 46 cmülőlap magasság: 47 cmteljes magasság: 99 cm..

Gyorsnézet

Arthur szék - Pácolt lakkozott bükkfa lábak | Szövet kárpit

(0)
10 300Ft

Az Arthur szék kifejezetten praktikus megoldás kis méretű konyhákba,  de nyaralókba is ideális választás. A pácolt lakkozott bükkfa lábbal rendelkező szék zsákszövet kárpittal készült.Termék méretei:ülőlap: 31,5 x 31,5 cmülőlap magasság: 46,5 cm..

Gyorsnézet

Aspen szék - Több szín | Porfestett fém lábak

(0)
28 700Ft

Az Aspen szék egyedi formavilága mindenki figyelmét felkelti. Fekete porfestett fém lábaival és különleges szövet kárpitjával kiválóan passzol a modern otthonokba. Exkluzív megjelenésű székünket a modern stílus kedvelőinek ajánljuk, akik nem elégszenek meg a hétköznapi megoldásokkal. Két közkedvelt színben rendelhető: zöldben és világosbarnában. Né..

Gyorsnézet

B5 bárszék - Több szín | Műbőr | Króm láb | Állítható

(0)
28 900Ft

A modern megoldások egyre több otthonban kapnak helyet. A B5 bárszék krómozott fém lábbal, barna, fekete vagy fehér műbőr kárpittal egyértelműen a modern stílusjegyeket magukon hordozó otthonok elmaradhatatlan eleme. Beépített lábtartójával és háttámlájával a kényelemről is maximálisan gondoskodik.Termék méretei:ülőlap szélesség: 35 cmülőlap mélys..

Gyorsnézet

Barbi szék - Műbőr kárpit | Pácolt lakkozott bükkfa láb

(0)
24 300Ft

A klasszikus stílus soha nem megy ki a divatból. A Barbi szék fehér vázzal, pácolt, lakkozott bükkfa lábaival és műbőr kárpitjával ideális választás a hagyományos megoldások kedvelőinek. Különösen jól mutat a modern otthonokban.Termék méretei:ülőlap szélesség: 42 cmülőlap mélység: 39 cmülőlap magasság: 47 cmteljes magasság: 96 cm..

Gyorsnézet

Barbi szék - Szövet kárpit | Pácolt lakkozott bükkfa láb

(0)
23 300Ft

A klasszikus stílus soha nem megy ki a divatból. A Barbi szék pácolt, lakkozott bükkfa lábaival és szövet kárpitjával ideális választás a hagyományos megoldások kedvelőinek.Termék méretei:ülőlap szélesség: 42 cmülőlap mélység: 39 cmülőlap magasság: 47 cmteljes magasság: 96 cm..

Gyorsnézet

Berta Elegant szék - Több színkombináció | Pácolt-lakkozott

(0)
28 900Ft

Hagyományos Berta típusú székünk új, magas minőséget képviselő szövetborításával méltán viselheti a prémium kategóriás jelzőt. Stílusos, mégis egyszerű megjelenésénél fogva a Berta Elegant szék kiválóan passzol a modern és a hagyományos lakberendezési irányzathoz egyaránt. A pácolt, lakkozott bükkfa láb a fa természetességével teszi stílusossá az é..

Gyorsnézet

Berta Mix szék - Több szín | Pácolt-lakkozott

(0)
26 700Ft

A Berta Mix széket a többi Berta székünkhöz hasonlóan pácolt, lakkozott bükkfa lábazat és kényelmes műbőr kárpit jellemzi. A bútor különlegessége a háttámla hátulján található csíkozásban rejlik, ami kontrasztos színösszeállításának köszönhetően igazán modernné és stílusossá teszi a szék megjelenését. Kétféle színösszeállításban rendelhető: kl..

Gyorsnézet

Berta szék - Pácolt-lakkozott | Szürke zsákszövet

(0)
24 500Ft

Többé nem kell aggódnod székeid szövetborításának védelméért. A zsákszövet használata minden korábbinál divatosabbnak számít, nem beszélve magas kopásállóságáról.  Nem véletlen, hogy a Berta szék kárpitozásán is visszaköszön. Stílusos, mégis egyszerű megjelenésénél fogva a bútor kiválóan passzol a modern és a hagyományos lakberendezési irányza..

Gyorsnézet

Berta szék - Több szín | Pácolt-lakkozott

(0)
24 500Ft

Elegáns, műbőr kárpittal borított Berta székünk méltán népszerű vendéglátói körökben. Számos étterem, kávézó választja remek tisztíthatósága és kényelmes kialakítása miatt.  Bátran ajánljuk nagy ügyfélforgalmú helyek, vendéglátóegységek bebútorozására. Pácolt bükkfa láb, letisztult forma, igényes kárpitozás.  A termék méretei:ülől..

Gyorsnézet

Berta szék - Több szín | Pácolt-lakkozott | Zsákszövet

(0)
24 500Ft

A zsákszövet használata minden korábbinál divatosabbnak számít. Nem véletlen, hogy a Berta szék kárpitozásán is visszaköszön. Stílusos, mégis egyszerű megjelenésénél fogva a bútor kiválóan passzol a modern és a hagyományos lakberendezési irányzathoz is. A pácolt lakkozott bükkfa láb a fa természetességével teszi stílusossá az étkezőt.Termék mérete..

Gyorsnézet

Berta-Lux szék - Pácolt-lakkozott | Beige szövet

(0)
24 500Ft

Stílusos, mégis egyszerű megjelenésénél fogva a Berta-Lux szék kiválóan passzol a modern és a hagyományos lakberendezési irányzathoz egyaránt. A pácolt, lakkozott bükkfa láb a fa természetességével teszi stílusossá az étkezőt. A szék ötféle színkombinációban rendelhető, amiből biztosan talál olyan darabot, ami otthona színvilágá..

Gyorsnézet

Berta-Lux szék - Pácolt-lakkozott | Több szín

(0)
24 500Ft

Néhány egyszerű változtatással máris újjávarázsolhatod otthonodat. Cseréld le étkezőszékeidet Berta-Lux székünkre, mely kiválóan passzol a modern és a hagyományos lakberendezési irányzatokhoz egyaránt. A pácolt, lakkozott bükkfa láb a fa természetességével teszi stílusossá az étkezőt. A szék többféle színkombinációban rendelhető, amiből biztos..

Gyorsnézet

Bogi bárszék - Több szín | Műbőr | Króm láb | Állítható

(0)
19 600Ft

A Bogi bárszék krómozott fém lábbal, műbőr kárpittal készül. Állítható magasságú gázrugója segítségével bárasztalunkhoz, pultunkhoz igazíthatjuk az ülőlap magasságát, hogy a lehető legkényelmesebb legyen számunkra. Bogi bárszék: trendi megjelenés és tökéletes kényelem a modern otthonokba!Termék méretei:ülőlap szélesség: 40 cmülőlap mélység: 35 cmül..

Gyorsnézet

Boris szék -Szövet kárpit | Krómozott fém láb

(0)
21 000Ft

A Boris szék szövet kárpitjával és krómozott fém lábaival egyszerre biztosítja az elegáns megjelenést és a kényelmes étkezést. Az igényes tereket, a korszerű megoldásokat kedvelők számára egyaránt javasolt, korosztálytól függetlenül. Termék méretei:ülőlap szélesség: 44 cmülőlap mélység: 40 cmülőlap magasság: 44 cmteljes magasság: 100 cm..

Tételek: 1 - 15 / 51 (4 oldal)