Sarokülők

Rácsos nézet:
Gyorsnézet

Afra L alakú sarokülő - Több szín | Univerzális | Ágyneműtartós

(0)
380 700Ft

Afra L alakú sarokülő - Ahol a kényelem és stílus találkozik. Gazdag színválasztékkal, automata kiemelő mechanikával, hullámrugós alátámasztással rendelkezik, biztosítva a tökéletes ülési élményt és a praktikus funkcionalitást otthonodban vagy irodádban. Univerzális kialakításának köszönhetően bátran variálhatod a helyiség elrendezését, mert jobbos..

Gyorsnézet

Alana L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
423 700Ft

A sarokülő a nappali központi eleme. Dekoratív és funkcionális. Az esti filmezések, baráti és családi összejövetelek elengedhetetlen résztvevője.  Az Alana sarokülőt a lenyűgöző színek, páratlan kényelem és dekoratív megjelenés jellemzi. Kiváló minőségű anyagokból készült, rendelhető jobbos és balos irányban, valamint több színben, hogy tökéle..

Gyorsnézet

Alexandra L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
574 500Ft

Alexandra sarokülő - Ahol a kényelem és stílus találkozik. Gazdag színválasztékkal, hullámrugós alátámasztással és kiemelő mechanikával rendelkezik, biztosítva a tökéletes ülési élményt és a praktikus funkcionalitást otthonodban vagy irodádban. Nem mindennapi tulajdonsága az állítható beülőmélysége, valamint kar- és fejtámláját így teljes mértékben..

Gyorsnézet

Alicante L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
607 100Ft

Az Alicante sarokülő modern és kényelmes bútordarab, mely elegáns kialakítással és prémium minőségű anyagokkal rendelkezik. A masszív fa váz és a minőségi habtöltés biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A textilkárpitozás kellemes tapintással és könnyű tisztíthatósággal rendelkezik. Kiemelő mechanika segítségével ággyá alakítható. A karfák és..

Gyorsnézet

Allegra I. L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
419 900Ft

Az Allegra I. szövet borítású sarokülő igazán stílusos és modern kiegészítője lehet az otthonodnak. Állítható fejtámlákkal és hullámrugós alátámasztással rendelkezik a maximális kényelemért, ezenkívül ágyneműtartós és néhány mozdulattal ággyá alakítható kiemelő mechanika segítségével. A termék magas fekhelyes és a hátulja is szövettel van bevonva. ..

Gyorsnézet

Allegra II. L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
517 900Ft

Az Allegra II. szövet borítású sarokülő igazán stílusos és modern kiegészítője lehet az otthonodnak. Állítható fejtámlákkal és hullámrugós alátámasztással rendelkezik a maximális kényelemért, ezenkívül ágyneműtartós és néhány mozdulattal ággyá alakítható kiemelő mechanika segítségével. A termék magas fekhelyes és a hátulja is szövettel van bevonva...

Gyorsnézet

Anka L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
480 400Ft

A sarokülő a nappali legfontosabb és egyben legmutatósabb szereplője. Anka sarkunk jó példa arra, amikor a luxus megjelenés, a minőség, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása hétféle színben elérhető, melyek között visszafogottabb és figyelemfelkeltőbb árnyalatok egyaránt megtalálhatóak. A fej kényelmét é..

Gyorsnézet

Anni L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
480 400Ft

A sarokülő a nappali legfontosabb és egyben legmutatósabb szereplője. Anni sarkunk jó példa arra, amikor a luxus megjelenés, a minőség, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása hétféle színben elérhető, melyek között visszafogottabb és figyelemfelkeltőbb árnyalatok egyaránt megtalálhatóak. A fej kényelmét é..

Gyorsnézet

Aspira L alakú sarokülő - Több szín | Ágyazható | Ágyneműtartós

(0)
489 900Ft

Aspira L alakú sarokülő különleges, vízlepergető szövettel a letisztult formavilág kedvelőinek. A termék hullámrugós alátámasztású, magas fekhelyes és a hátulja is szövettel van bevonva. Automata kiemelő mechanika segítségével könnyedén ággyá alakítható, emellett ágyneműtartóval rendelkezik. A sarokülő jobbos és balos állásban is rendelhető.Az Elem..

Gyorsnézet

Beta II. L alakú sarokülő - Több szín | Bonell rugós | Ágyneműtartós

(0)
422 400Ft

A Beta II. L alakú sarokülő modern és kényelmes bútordarab, mely elegáns kialakítással és prémium minőségű anyagokkal rendelkezik. A masszív fa váz, a bonell rugós alátámasztás biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A hatalmas hátpárnák és ívelt karfái további kényelmet nyújtanak. A Beta II. L alakú sarokülő praktikus és stílusos megoldás, mely..

Gyorsnézet

Beta II. U alakú sarokülő - Több szín | Ágyneműtartós | Univerzális

(0)
556 500Ft

A Beta II. U alakú sarokülő impozáns megjelenést és maximálist kényelmet nyújt a nappalidban. Ez a bútordarab több színben elérhető, így könnyedén megtalálhatod a szobád stílusához leginkább illőt. Univerzális, tehát jobbos és balos állásban is összeállíthatod. A tömör és tartós szerkezet biztosítja a hosszú távú használatot, miközben a kényelmes p..

Gyorsnézet

Beta L alakú sarokülő - Több szín | Univerzális irány

(0)
347 500Ft

Mit szólnál egy sarokülőhöz, amelyet néhány mozdulattal kényelmes méretű ággyá alakíthatsz, ezáltal mindennapi alvásra is kiválóan alkalmas? Dupla ágyneműtartójának köszönhetően az alváshoz szükséges dolgokat könnyedén elpakolhatod, óriási méretű párnáinak dőlve pedig kényelmesen bekuckózva nézhetitek az esti filmet. A bútor teljesen szövet, vagy t..

Gyorsnézet

Beta U alakú sarokülő - Több szín | Univerzális irány | Ágyneműtartós

(0)
477 300Ft

A Beta U alakú sarokülő lenyűgöző megjelenésű és kiváló kényelmet nyújt a nappalidban. Ez a bútordarab több színben elérhető, így könnyedén megtalálhatod a szobád stílusához leginkább illőt. Univerzális, tehát jobbos és balos állásban is összeállíthatod. A tömör és tartós szerkezet biztosítja a hosszú távú használatot, miközben a kényelmes párnázás..

Gyorsnézet

Betani L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
433 900Ft

Ha még mindig keresed nappalid központi elemét, ahol nyugodtan hátradőlhetsz és relaxálhatsz, akkor az elbűvölő Betani L alakú sarokülő nagyszerű választás lesz számodra. Állítható fejtámlái tökéletes támaszt nyújtanak a fejnek, ezáltal garantált a megfelelő pihenés. Kiemelő mechanika segítségével ággyá alakítható, ágyneműtartót tartalmaz. Több szí..

Gyorsnézet

Brevia L alakú sarokülő - Több szín | Ágyazható | Ágyneműtartós

(0)
517 900Ft

Brevia L alakú sarokülő a modern stílus kedvelőinek. A termék hullámrugós alátámasztású, automata kiemelő mechanika segítségével ággyá nyitható, valamint ágyneműtartóval rendelkezik. A sarokülő magas fekhelyes, továbbá a hátulja is szövettel van bevonva, így bárhol elhelyezhető az otthonodban. Jobbos és balos állásban is rendelhető.Castel szövettel..

Tételek: 1 - 15 / 42 (3 oldal)