Sarokülők

Rácsos nézet:
1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Afra L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Univerzális | Ágyneműtartós

(0)
359 807Ft 372 400Ft

Afra L alakú sarokülő - Ahol a kényelem és stílus találkozik. Gazdag színválasztékkal és kiemelő mechanikával rendelkezik, biztosítva a tökéletes ülési élményt és a praktikus funkcionalitást otthonodban vagy irodádban. Univerzális kialakításának köszönhetően bátran variálhatod a helyiség elrendezését, mert jobbos valamint balos állásban is egyaránt..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Alana L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
397 005Ft 410 900Ft

A sarokülő a nappali központi eleme. Dekoratív és funkcionális. Az esti filmezések, baráti és családi összejövetelek elengedhetetlen résztvevője.  Alana sarokülő - Lenyűgöző  színek, páratlan kényelem és dekoratív megjelenés. Kiváló minőségű anyagokból készült, rendelhető jobbos és balos irányban, valamint több színben, hogy tökéletesen i..

-3%
Gyorsnézet

Alexandra L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
522 609Ft 540 900Ft

Alexandra sarokülő - Ahol a kényelem és stílus találkozik. Gazdag színválasztékkal és kiemelő mechanikával rendelkezik, biztosítva a tökéletes ülési élményt és a praktikus funkcionalitást otthonodban vagy irodádban. Nem mindennapi tulajdonsága állítható beülőmélysége, valamint kar- és fejtámláját így teljes mértékben testalkatodhoz alakíthatod.A ké..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Alicante L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
541 353Ft 560 300Ft

Az Alicante sarokülő modern és kényelmes bútordarab, mely elegáns kialakítással és prémium minőségű anyagokkal rendelkezik. A masszív fa váz és a minőségi habtöltés biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A textilkárpitozás kellemes tapintással és könnyű tisztíthatósággal rendelkezik. Az állítható fejtámlák és karfák további kényelmet nyújtanak..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Anka L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
426 087Ft 441 000Ft

A sarokülő a nappali legfontosabb és egyben legmutatósabb szereplője. Anka sarkunk jó példa arra, amikor a luxus megjelenés, a minőség, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása hétféle színben elérhető, melyek között visszafogottabb és figyelemfelkeltőbb árnyalatok egyaránt megtalálhatóak.  A fej kénye..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Anni L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
412 367Ft 426 800Ft

A sarokülő a nappali legfontosabb és egyben legmutatósabb szereplője. Anni sarkunk jó példa arra, amikor a luxus megjelenés, a minőség, a kényelem és a praktikusság egy termékben egyesül. Szövetes kárpitozása hétféle színben elérhető, melyek között visszafogottabb és figyelemfelkeltőbb árnyalatok egyaránt megtalálhatóak.  A fej kénye..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Beta II. L alakú sarokülő - Több szín | Bonell rugós | Ágyneműtartós

(0)
382 029Ft 395 400Ft

A Beta II. L alakú sarokülő modern és kényelmes bútordarab, mely elegáns kialakítással és prémium minőségű anyagokkal rendelkezik. A masszív fa váz és a minőségi habtöltés biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A textilkárpitozás kellemes tapintással és könnyű tisztíthatósággal rendelkezik. A hatalmas hátpárnák és ívelt karfái további kényelme..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Beta II. U alakú sarokülő - Több szín | Ágyneműtartós | Univerzális

(0)
503 382Ft 521 000Ft

A Beta II. U alakú sarokülő impozáns megjelenést és maximálist kényelmet nyújt a nappalidban. Ez a bútordarab több színben elérhető, így könnyedén megtalálhatod a szobád stílusához leginkább illőt. Univerzális, tehát jobbos és balos állásban is összeállíthatod. A tömör és tartós szerkezet biztosítja a hosszú távú használatot, miközben a kényelmes p..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Beta L alakú sarokülő - Több szín | Univerzális irány

(0)
311 594Ft 322 500Ft

Mit szólnál egy sarokülőhöz, amelyet néhány mozdulattal kényelmes méretű ággyá alakíthatsz, ezáltal mindennapi alvásra is kiválóan alkalmas? Dupla ágyneműtartójának köszönhetően az alváshoz szükséges dolgokat könnyedén elpakolhatod, óriási méretű párnáinak dőlve pedig kényelmesen bekuckózva nézhetitek az esti filmet. A bútor teljesen szövet, vagy t..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Beta U alakú sarokülő - Több szín | Univerzális irány | Ágyneműtartós

(0)
431 691Ft 446 800Ft

A Beta U alakú sarokülő lenyűgöző megjelenésű és kiváló kényelmet nyújt a nappalidban. Ez a bútordarab több színben elérhető, így könnyedén megtalálhatod a szobád stílusához leginkább illőt. Univerzális, tehát jobbos és balos állásban is összeállíthatod. A tömör és tartós szerkezet biztosítja a hosszú távú használatot, miközben a kényelmes párnázás..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Betani L alakú sarokülő - Több szín | Állítható fejtámla

(0)
401 353Ft 415 400Ft

Ha még mindig keresed nappalid központi elemét, ahol nyugodtan hátradőlhetsz és relaxálhatsz, akkor az elbűvölő Betani L alakú sarokülő nagyszerű választás lesz számodra. Állítható fejtámlái tökéletes támaszt nyújtanak a fejnek, ezáltal garantált a megfelelő pihenés. Több színben elérhető. Válaszd jobbos vagy balos elrendezésben. A képen balos állá..

-3%
Gyorsnézet

Cindy L alakú sarokülő - Több szín | Univerzális | Állítható fejtámla

(0)
291 304Ft 301 500Ft

Nem kell lemondanod egy sarokülő nyújtotta kényelemről csak azért, mert kicsi a nappalid. Kisebb méretű helyiségek kiváló alapdarabja lehet Cindy sarkunk, mely optimális méretével, letisztult formájával, kényelmes ülőfelületével méltán került be a legnépszerűbb termékeink közé.  Az már csak hab a tortán, hogy az állítható fejtámlákkal saját ig..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Denver L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
363 188Ft 375 900Ft

Denver sarokülő - Ahol a kényelem és stílus találkozik. Gazdag színválasztékkal és kiemelő mechanikával rendelkezik, biztosítva a tökéletes ülési élményt és a praktikus funkcionalitást otthonodban vagy irodádban. Nem mindennapi tulajdonsága állítható beülőmélysége, valamint kar- és fejtámlája, így teljes mértékben testalkatodhoz alakíthatod. Jobbos..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Diamant L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
394 300Ft 408 100Ft

A Diamant sarokülő modern és kényelmes bútordarab, mely elegáns kialakítással és prémium minőségű anyagokkal rendelkezik. A masszív fa váz és a minőségi habtöltés biztosítja a stabilitást és a tartósságot. A textilkárpitozás kellemes tapintással és könnyű tisztíthatósággal rendelkezik. Az állítható fejtámlák kényelmet nyújtanak. A Diamant sarokülő..

1-4 hét
-3%
Gyorsnézet

Dorina L alakú sarokülő - Több szín | Hullámrugós | Ágyneműtartós

(0)
525 700Ft 544 100Ft

Merülj bele a kényelembe legújabb Dorina L alakú sarokülőnkön! Bársonyos szövetborítással, lenyűgöző színekben. Hullámrugós alátámasztás a stabilitásért, ágyfunkció és ágyneműtartó a kihasználhatóságért. Tekintélyes méretének köszönhetően tökéletesen alkalmas az esti családi filmezésekhez. Jobbos valamint balos állásban rendelhető. A képen balos ál..

Tételek: 1 - 15 / 30 (2 oldal)