Éjjeliszekrények

Rácsos nézet:
Gyorsnézet

Andorra 2 fiókos keretléces polcos éjjeliszekrény - Jobbos | Balos

(0)
24 700Ft

Andorra éjjeliszekrényünk elegáns keretléces borítással, praktikus polcos fiókos megoldással, közkedvelt világos sonoma színben. Termék méretei:mag/szél/mély : 41 x 50 x 40 cm..

Gyorsnézet

Andorra 2 fiókos polcos Éjjeliszekrény | Több szín | Fiókos | Jobbos | Balos

(0)
20 900Ft

Andorra éjjeliszekrényünk praktikus polcos, fiókos megoldással. Remek kiegészítője hálószobádnak, modern fogantyúkkal, hogy kezed ügyében tarthasd a szükséges dolgokat. Termék méretei:mag/szél/mély : 41 × 50 × 40 cm..

Gyorsnézet

Arizona éjjeliszekrény - Több szín | Fiókos

(0)
21 700Ft

Válaszd az Arizona két fiókos éjjeliszekrényt hálószobádba, helyezd el tetején az olvasólámpát, praktikus fiókjában a kedvenc könyvedet és hangolódj az esti pihenésre. A terméket készre szerelt állapotban szállítjuk.Termék méretei:mag/szél/mély : 41 x 50 x 33 cm..

Gyorsnézet

Atlanta éjjeliszekrény - Fiókos

(0)
21 200Ft

Válaszd az Atlanta két fiókos éjjeliszekrényt hálószobádba és helyezd el praktikus fiókjaiban az éjszaka szükségessé válható dolgaidat. Elegáns faerezetes fogantyúkkal. A terméket készre szerelt állapotban szállítjuk. Santana/canterbury színkombinációban.Termék méretei:mag/szél/mély : 57 x 40 x 40 cm..

Gyorsnézet

Atlas éjjeliszekrény - Fiókos

(0)
21 900Ft

Válaszd az Atlas két fiókos éjjeliszekrényt hálószobádba és helyezd el praktikus fiókjaiban az éjszaka szükségessé válható dolgaidat. Elegáns négyzet fogantyúkkal. A terméket készre szerelt állapotban szállítjuk. Arany tölgy/nero színkombinációban.Termék méretei:mag/szél/mély : 41 x 50 x 33 cm..

Gyorsnézet

Atlas éjjeliszekrény - Jobbos | Balos nyitás

(0)
11 400Ft

Igazi kis gyöngyszem Atlas éjjeliszekrényünk a különleges négyzet formájú fogójával. Elegáns nero-aranytölgy színkombinációban. Arany tölgy/nero színkombinációban.Termék méretei:mag/szél/mély : 50 x 30,5 x 32 cm..

Gyorsnézet

Basel 2 fiókos éjjeliszekrény - Több szín

(0)
21 700Ft

Basel fiókos éjjeliszekrényünk modern színkombinációival, kecses fogantyújával remek kiegészítője lehet hálószobádnak. 18 mm-es bútorlapból készült gyárilag készre szerelt termék. Termék méretei:mag/szél/mély : 41 x 50 x 33 cm..

Gyorsnézet

Capri 1 éjjeliszekrény - Fiókos | Beépített fogantyú

(0)
22 300Ft

Fedezd fel Capri 1 éjjeliszekrényünket, mely beépített fogantyúval és egyedülálló designnal rendelkezik. Ez az elegáns bútordarab egy színben érhető el. Tökéletesen illeszkedik hálószobád stílusához.Termék méretei:mag/szél/mély : 38/40 x 45 x 33 cm..

Gyorsnézet

Diablo ajtós-fiókos polcos éjjeliszekrény - Több szín | Jobbos | Balos

(0)
19 800Ft

Diablo éjjeliszekrényünk praktikus ajtós-fiókos megoldással, gyönyörű fahatású fogantyúkkal. Amilyen kicsi, olyannyira fontos kiegészítője a hálószobának. Távirányító, töltő, zsebkendő és számtalan apró tárgy, amire szükséged lehet lefekvéskor és jól jön, ha rögtön a kezed ügyében van. Használd ki ezt a remek tárolási felületet, rendeld rögtön párb..

Gyorsnézet

Dubai kis éjjeliszekrény - Több szín | Jobbos vagy balos nyitás

(0)
11 400Ft

Dubai éjjeliszekrényünk remek választás a fiatalos, modern vonalak és színek kedvelőinek. Elegáns ívelt fogantyúkkal, készre szerelten szállítjuk.Termék méretei:mag/szél/mély : 50 x 30,5 x 32 cm..

Gyorsnézet

Éjjeliszekrény - Több szín

(0)
22 300Ft

Rendezd be álmaid hálószobáját! Figyelj a részletekre, például, hogy legyen elég tárolásra alkalmas bútordarab. Az egyik legkedveltebb ilyen elem az éjjeliszekrény, ami ideális esetben nem hiányozhat egyetlen ágy mellől sem. Remek kiegészítő, hiszen sok apróságot elrejthet, ezért az ágykeret kiválasztása után érdemes hozzáillő éjjeliszekrényt válas..

Gyorsnézet

Eryk éjjeliszekrény - Több szín | Jobbos vagy balos nyitás

(0)
11 400Ft

Fedezd fel a sokoldalú Eryk kis éjjeliszekrényt, amely több színben kapható. Ez a praktikus bútordarab tökéletes tárolási megoldást nyújt a hálószobád számára, miközben lehetővé teszi, hogy a saját stílusodhoz igazítsd az ajtószínt.Termék méretei:mag/szél/mély : 50 x 30,5 x 32 cm..

Gyorsnézet

Kis éjjeliszekrény - Több szín | Jobbos és balos nyitás

(0)
11 300Ft

Fedezd fel a sokoldalú kis éjjeliszekrényt, amely több színben kapható, elegáns juhar színű ajtófronttal. Ez a praktikus bútordarab tökéletes tárolási megoldást nyújt a hálószobád számára, miközben lehetővé teszi, hogy a saját stílusodhoz igazítsd az ajtószínt.Termék méretei:mag/szél/mély : 50 x 30,5 x 32 cm..

Gyorsnézet

Kis éjjeliszekrény - Több szín | Magasfényű ajtó

(0)
16 700Ft

Fedezd fel a sokoldalú kis éjjeliszekrényt magasfényű ajtókkal, amely többféle korpusz színben kapható. Ez a praktikus bútordarab tökéletes tárolási megoldást nyújt a hálószobád számára, miközben lehetővé teszi, hogy a saját stílusodhoz igazítsd az ajtószínt.Termék méretei:mag/szél/mély : 50 x 30,5 x 32 cm..

Gyorsnézet

Kis éjjeliszekrény betétes - Polcos | Ajtós

(0)
15 200Ft

Igazi klasszikus mintájú darab a tradicionális stílus kedvelőinek. Hagyományos színkombinációkban.Készre szerelt termék.Termék méretei:mag/szél/mély : 50 x 30,5 x 32 cm..

Tételek: 1 - 15 / 22 (2 oldal)