Kiegészítők

Rácsos nézet:
Gyorsnézet

Royal 16 elemes bútorcsalád - Falipolc elem | 135

(0)
13 300Ft

A Royal elemes bútorcsalád a funkcionalitás, a rugalmasság és a stílus tökéletes kombinációja. Bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. Fedezd fel a Royal elemes bútorcsaládot, és alakítsd át otthonod egy elegáns és kényelmes környezetté. A termék san remo színben elérhető.16-féle elem közül tetszés szerint rendezheted be nappalidat, hálószobá..

Gyorsnézet

Royal 6 elemes bútorcsalád - Nyitott polcos elem | 90

(0)
63 000Ft

A Royal elemes bútorcsalád a funkcionalitás, a rugalmasság és a stílus tökéletes kombinációja. Bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. Fedezd fel a Royal elemes bútorcsaládot, és alakítsd át otthonod egy elegáns és kényelmes környezetté. A bútortest színe san remo.16-féle elem közül tetszés szerint rendezheted be nappalidat, hálószobádat, de ..

Gyorsnézet

Royal 7 elemes bútorcsalád - Nyitott polcos elem | 52

(0)
42 000Ft

Remek lehetőségek, szabadon kombinálható, összeillő bútordarabok saját igényeid szerint elrendezve. Nem kell kompromisszumot kötnöd, rendeld kizárólag a számodra szükséges darabokat. 16 egymással harmonizáló elem közül tetszés szerint rendezheted be nappalidat, hálószobádat, de akár a gyerekszobát is. Számos elképzelés könnyen megvalósítható, akár ..

Gyorsnézet

Vegas 5 - Elemes bútorcsalád | Fali polc elem | 150

(0)
11 200Ft

Fedezd fel a Vegas elemes bútorcsalád 150-es fali polc elemét, amely praktikus és stílusos megoldást kínál a tárgyak és dekorációk tárolására. A termék matt sötétszürke színben elérhető.AZ AZONOS MÉLYSÉGŰ ELEMEK KIZÁRÓLAG A FOTÓKON LÁTHATÓ MÓDON HELYEZHETŐEK EL EGYMÁS MELLETT, UGYANIS AZ AJTÓKON LÉVŐ BETÉT AKADÁLYOZZA AZ AJTÓK NYITÁSÁT. Ter..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)